Älvstaden Redovisning AB
Om oss

OM OSS

Älvstaden Redovisning AB

 

Älvstaden Redovisning AB är en digital redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom löpande bokföring, bokslut, deklarationer, skatterådgivning, starta företag samt andra bolags- och redovisningstjänster.

 

Vårt fokus är att erbjuda kunden personlig kontakt och rådgivning. Vi lägger ett stort värde i effektivisering och digitalisering av det löpande redovisningsarbetet. Detta för att kunden skall kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet och låta oss som redovisningskonsult fokusera på det rådgivande arbetet.

Mitt bland Göteborgs ikoniska kranar och kulturminnesbyggnader från varvsepoken har Älvstaden Redovisning AB sitt säte. Precis intill kajen på Lindholmen sitter vi i den brandgula kontorsbyggnaden - Galjonen.

 

I denna expansiva del av Göteborg planeras de kommande åren tusentals boenden och arbetsplatser på båda sidor om älven. Med nya förbindelser såsom Hisingsbron, cykelbro och tunnel kommer innerstaden flätas samman med Hisingen under det stora stadsutvecklingsprojektet  - Älvstaden.

 

Detta nya Göteborg längs älvstränderna och innovationsanda vill vi vara en del av, därav namnet - Älvstaden Redovisning AB.